om mig

Hjemmesider, SEO og oversættelser

Mennesker, web og sprog er mig

Hej og tak fordi du bruger tid til at læse om mig. 

Jeg hedder Berat Zimberi, men alle kender mig som Zim. Oprindelig er jeg fra det tidligere Jugoslavien men har nu boet i Danmark i mere end tredive år. Jeg har tidligere boet i Jylland, på Fyn og i Vestsjælland, mens nu er det på Frederiksberg i København. Denne hjemmeside er en meget god afspejling på det jeg elsker at lave. Jeg elsker at arbejde med web, sprog og mennesker. Muligheden for at kombinere disse tre er altid en drømmeopgave.

De opgaver jeg får kan på mange måder sammenlignes med hinanden. Om det er nye hjemmesider, SEO eller oversættelser er det mennesker jeg skal arbejde med og hvor hovedformålet er at kommunikere tingene rigtigt. Du kan derfor også beskrive mig som en “Customer Success Manager” eller en mentor der arbejder freelance. Det er dynamisk og udfordrende, men samtidig meget belønnende når tingende kører som de skal. Målet med min virksomhed er at tilbyde velfungerende og professionelle hjemmesider og SEO-optimering til især nye virksomheder og startups, og kvalitets- tolkning eller oversættelser til de offentlige og private organisationer til priser alle kan overskue.

SEO Specialist -Albansk Tolk

Mit arbejde med web eller digital marketing, er ikke begrænset til design af nye hjemmesider eller SEO optimering. Jeg har gennem årene også arbejdet med Google Ads, video, billedredigering osv.  Du kan læse mere om mig på Linkedin. På min YouTube kanal kan du se hvad jeg kan lide at lave i min fritid. Skriv til mig her.

Samarbejdspartnere inden for tolkning og oversættelser